Szekeres Viktor

Bedőlt a tervezett 48 óra-feldolgozás

Nem lesz egy ideig új 48 Hours.

Még 2017-ben volt szó arról, hogy elkészülhet az Eddie Murphy/Nick Nolte-féle 48 óra új változata a Safdie-testvérek rendezésében, azonban most Josh és Benny, az Oscar-jelölésre esélyes Uncut Gems rendezői elmondták, hogy az ő változatuk már biztos, hogy nem fog megvalósulni, kiszálltak a projektből, inkább eredeti filmekre összpontosítanak. És pont ezért is léptek le, ugyanis pár, a stúdió által visszadobott forgatókönyv-vázlat leadása után tudatosult bennük, hogy nem jók a feldolgozások írásában, inkább a saját ötleteiket tudják megvalósítani.

Ettől még persze másokkal elkészülhet egy új 48 óra, film biztos, hogy megérdemelné az új köntösbe való öltöztetést, kár lenne hagyni, hogy elvesszen a feledés homályába. A kérdés csak az, hogy ki lesz az az író, illetve rendező, aki lát fantáziát a projektben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #6
  Elég sokat újra is forgatnak pont ezért. :) Más kérdés, hogy nem kéne.
  Viszont kedvet kaptam az eredetiekhez, este le is veszem a polcról. :)
 • dzsagon #5
  És ez maradjon is így.
 • Ender Wiggin #4
  Ez minden filmre igaz. De ez már indok arra, hogy újraforgassák őket, akár többször is? És nézzük meg, hogy ezekből a remake-ekből, rebootokból mennyi termelt bevételt (hasznot)... Nagyon kevés. Elismerést meg még kevesebb aratott.
 • Zombee #3
  Végülis nem sok bevételt termel már az eredeti.
 • duke #2
  Aha szoval ha azt irom, leszbikus neger arab szineszekkel akarjak eljatszatni a filmet, akkor azt cenzurazni kell, mert megsertettem a liberalis vilagrendet.
 • Ender Wiggin #1
  szóval egy film, amit nem játsznak a mozik, az már a feledés homályába veszik? hát akkor jajj minden régi klasszikusnak.