Szekeres Viktor

Magyar nyelvű előzetest kapott a Wonder Woman 1984

Megérkezett a WW2 szinkronizált trailerje.

Megérkezett a Wonder Woman-folytatás első előzetesének magyar változata, más kérdés, hogy a készítők szerint ez a folytatás nem klasszikus folytatás lesz. Az egyik producer, Charles Roven ugyanis egy, a Vulture-nek adott interjújában elmondta, hogy ők inkább a Csodanő egy újabb iterációjának nevezik az 1984-et, nem pedig folytatásnak, hiszen a történet teljesen másféle időben játszódik, teljesen másféle lesz a sztorija, a néző érezni fogja, hogy a főhős már jó ideje "végzi a dolgát", bár az érzelmi komponens, a humor és a sok bátor akciójelenet már ismerős lesz az első epizódból.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Hidegháború. Az ezerkilencázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét.
Még nem is sejti, hogy a másik oldal is toborzott néhány szuperhőst: és nem az evilági rosszal kell megküzdenie, hanem szuperképességeit szuperképességek ellen kell bevetnie.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #2
    "A csodálatos Wonder Woman" :D
  • Sippie #1
    "hiszen a történet teljesen másféle időben játszódik, teljesen másféle lesz a sztorija,"

    nyilván, hisz a csávó meghalt az előző részben.