Szekeres Viktor

Hatalmas bukásnak tűnik a Macskák

A nézők nem szeretik a Macskákat - és el sem mentek rá.

Ezúttal a negatív reklám nem bizonyult jövedelmezőnek, a közönség nem akarta látni az előzetesek alapján rettenetesnek tűnő Macskák című musicalt, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a film mindössze 2,6 millió dollárt termelt pénteken, ami azt jelenti, hogy egész hétvégére csak 7-8 millió néz ki neki Amerikában, ami jóval az előzetes, csökkentett elvárások alatt van.

Mondhatjuk erre, hogy nem meglepetés a kritikák alapján, de idén a közönség többször is szembement a filmértői konszenzussal, ezúttal viszont beállt a sorba. Nem csak abban a tekintetben, hogy nem nézte meg a filmet, hanem a véleményük kapcsán is, ugyanis a bátor jegyvásárlók körében sem aratott tetszést a végeredmény. A CinemaScore első napot exit pollos felmérései alapján ugyanis csak a szörnyen gyengének számító C+-os átlagértékelést kapta a film, és ha a nézők ennyire utálják, akkor nem néz ki számára túl hosszú mozis élet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ki menne el? Pár millió ember? Ők elmentek. (De mindenki láthatja, hogy néz ki, szóval tud felelős döntést hozni, ha számára ez a fontos.)
  • NEXUS6 #1
    Nem mennek el?
    Ki menne el egy olyan filmre, amelyekről hetek óta mást sem hallasz, mint hogy ha gyereked meglátja, megáll a fejlődésben! ;)