Szekeres Viktor

Tenet: ütős előzetest kapott Christopher Nolan új filmje

Megérkezett a Tenet első trailerje.

Amerikában július 17-én mutatják be a legújabb Christopher Nolan-filmet, aminek a címe Tenet lesz, és aminek a teaserje után megérkezett az első hosszabb előzetese. Amit minden bizonnyal csak azon kevesek fognak megnézni, akik számára nem automatikus a következő Nolan-rendezés mozis megtekintése, hiszen jól tudjuk, hogy az ő filmjei kapcsán a legkisebb spoilerek is ronthatják a nézői élményt.


Christopher Nolan és a nézők viszonyról elég sok mindent elmond, hogy legutóbbi öt filmjének nyitóhétvégéje sorban 158, 63, 161, 48 és 50 millió dollár volt, amik döbbenetes összegek, ezen rendezései amerikai összbevételei pedig 188 és 535 millió dollár között ingáztak, szóval csupa-csupa sikerről van szó. Ha pedig valaki utánanéz a bevételeknek, akkor láthatja, hogy nincs más rendező Hollywoodban, akinek a neve ilyen szinten adná el a filmjeit - ez még akkor is igaz, ha az IP-által felturbózott Batmaneket kivesszük közülük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • end3 #1
    És mindegy milyen témához nyúl, a dramaturgia, a feldolgozás igényessége, a film technikai minősége nagyon magas lécet tesz a többi filmkészítő elé. Talán még James Cameron aki vele pariban képes lenne erre, de ő egyáltalán nem termékeny filmalkotó. (Új-Zélandról Peter Jackson, de körülötte nincs stabil finanszírozás, és a mozinézői tábor is jobban megosztott a filmjeit illetően.)