Szekeres Viktor

Macskák: szembemegy a közönség a hozzáértő filmkritikusokkal?

Megérkeztek az első Macskák-kritikák.

Már nyáron kifejezetten hátborzongatónak tűnt a Macskák (Cats) című mozis musical első előzetese, és utána a minden bizonnyal javított CGI-jal rendelkező második trailer is ugyanúgy a frászt hozta a nézőre. A rettenetesen groteszk kreatúrákat felvonultató film persze ettől még lehetett nagyon jó, hiszen jó rendező készítette remek színészekkel, világhírű alapanyagból. Azonban nem lett az. Legalábbis akkor, ha az ember hisz a kritikusoknak.

Szerda este feloldották a Macskákkal kapcsolatos embargót, így megérkeztek az első kritikák is, melyek elsöprően lettek negatívak. A RottenTomatoes hírünk írásának pillanatában 12 pozitív újságírói vélemény mellett 65 negatívat listán, alig 16%-os osztályzat mellett. A nagy kérdés már csak az, hogy idén vajon ötödjére is totál szembe fog menni a közönség a recenzorokkal és sikerré teszi a filmet, vagy nem fog érdeklődni a végeredmény után?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • scagnetti #3
    Borítékolható volt! Jó nagyot fog taknyolni a kasszáknál.
  • NEXUS6 #1
    Ha a közönség szembemegy velük, akkor a kritikusok nem hozzáértők, mert nem találják el, hogy mi populáris és mi nem! :D