Szekeres Viktor

Kiderült, mikor láthatjuk itthon a Locke & Key-t

A Netflix februárban mutatja be a Locke & Key-sorozatot.

A Netflix február hetedikén délelőtt 9 órakor teszi itthon (és a világ minden országában) elérhetővé a régóta várt Lockey & Key-sorozat teljes első szezonját - természetesen magyar felirattal, és ki tudja, talán magyar szinkronnal is.

2017-ben még úgy volt, hogy a Hulu tervez tévésorozatot készíteni a Locke & Key című képregényből, azonban a platform az Andy Muschietti által rendezett pilotot megnézve úgy döntött, hogy nem kér a teljes szériából. Szerencsére a Netflix még látott fantáziát benne, így új forgatókönyvvel, szereplőgárdával és rendezővel még egyszer neki futott a projektnek, mely hivatalosan is megkapta az évadberendelést, vagyis 10 rész már biztosan elkészül belőle.

A Locke & Key szerzője nem más, mint Joe Hill, aki "civilben" Stephen King fia. Az új szkriptet is Hill Aron Eli Coleite-tel írta, a sorozatot pedig Carlton Cuse viszi Meredith Averillel. A korábbi pilotot pedig új szereplőkkel forgatták újra. Az IDW képregénye alapján készített sorozat három testvérről szól, akik, miután apjuk brutális gyilkosság áldozata lesz, beköltöznek gyermekkori otthonukba, ahol felfedeznek varázskulcsokat, amik különféle erőkkel és képességekkel ruházzák fel őket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!