Szekeres Viktor

Óriási siker az új Jumanji

A jól fogadott első rész után végre egy második rész is, ami jól muzsikál.

Az idei évben több olyan folytatásfilm is teljesített alul, melynek elődjét elég jól fogadta a közönség, így mostanság nem nagyon lehet biztosra menni egy második vagy sokadik résszel sem. Azonban a remekül fogadott és sikeres Jumanji - Vár a dzsungel folytatása végre sikernek bizonyult.

A Jumanji: Következő szint ugyanis 19,4 millió dolláros pénteki nyitónapot produkált Amerikában, ami azt jelenti, hogy a 3 napos hétvége tekintetében több, mint 50 milliós bevételre lehet számtani a filmtől, amivel lazán felülmúlja a gyártó stúdió 35 milliós elvárásait, de még a 40-50 milliós előrejelzéseket is - ráadásul az A--os CinemaScore arra is utal, hogy a nézők is szerették a filmet. Az előző epizód egyébként 36 milliós nyitányt követően Amerikában 404 millió dolláros bevételig jutott el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hawkie22 #1
    Nagyon jól sikerült. Az elözö részt imádtam, de ez is többször nézös lesz nálam. Jókat lehet röhögni rajta, Danny deVito és Danny Glover karakterei új színnel töltötték meg az egyébként sem unalmas figurákat. A sztori a szokásos, meg kell menteni Jumanji-t, de egy kis csavart azért raktak bele, megérte azt a kb. másfél órát.