Szekeres Viktor

Jövő nyáron készülhet el a Cassian Andor-tévésorozat

Az új élőszereplős Star Wars-tévésorozat 2021-ben kerülhet képernyőre.

Januárban arról számolhattunk be, hogy a TheForce.net értesülései alapján a Disney+ második élőszereplős Csillagok háborúja-sorozatát Diego Luna főszereplésével valamikor az ősz folyamán, minden bizonnyal októberben kezdik el forgatni. Nos, ez nem így lett. Most viszont a Discussing Film kapott egy fülest arról, hogy júniusban kezdődhetnek el a munkálatok, mégpedig Európában, ami akár Magyarországot is jelentheti.

Az egyelőre cím nélküli széria a Rogue One-ból, azaz a Zsivány Egyesből megismert Cassian Andor előzménysorozata lesz, melyből behatóbban megismerhetjük a figura történetét. A sorozatnak Stephen Schiff lesz a showrunnerje, de a platform készítőnek megszerezte azt a Tony Gilroyt, aki korábban a szkript megírása után a Zsivány Egyes újraforgatásában is segédkezett, és ő amellett, hogy megírja a pilotepizódot, rendezőként is közreműködik majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #4
    Szerintem a Rogue One volt az egyetlen egyértelműen sikeres, és nem lefelé ívelést prognosztizáló SW filmje a Disney-nek, és most ezt akarják meglovagolni. Nagyon helyesen, inkább ne kúrjanak el több "SW classic" karaktert, előbb gyakoroljanak a sajátjaikon... pl. sztorit, jó és hasznos karaktereket, egyáltalán valamiféle karakterfejlődést írni... :D
    Ja, meg próbáljanak meg elszakadni végre az eredeti trilógia és eredeti trilógia feeling végtelen újrahasznosításától, mert a Force Awakensben még elment, de minden másban már cseszettül elcsépelt, ócska és fárasztó volt (lehet ám, hogy csak a szolgai másolás miatt idegesítő, amúgy nem lenne az, nem tudom).
  • NEXUS6 #3
    Hát ja. Úgy izgulok, hogy vajon mi lesz a sorsa? XD
  • Prof William #2
    Én a Jabba palotájában strázsáló zöld disznók kalandjaiból látnék egy trilógiát.
    Amúgy Cassian jó karakter volt Rogue One -ban de most erről egy egy egész sorozat? Amit tudni érdemes volt róla azt a filmben megtudtuk.
  • NEXUS6 #1
    Kiafaxom ez az Andor Krisztián?
    Az új remény halálcsillagos részében, a börtönblokkban tevékenykedő, csak a legújabb szupervágatlan rendezőiváltozatában fél pillanatra feltűnő, egyelőre névtelen, vécépucoló rohamosztagos életéről mikor lesz nagyfilmes trilógia???