Szekeres Viktor

Kiderült, kikkel folytatja a TV2 az Exatlont

Január elsején érkezik az Exatlon második szezonja.

2020. januárjának első napján folytatódik a TV2-n az Exatlon Hungary, amely ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, minden bizonnyal napi 2-3 órában, és az ígéretek szerint "még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik".

Az Exatlon Hungary műsorvezetője ezúttal is Palik László lesz, a küzdelem pedig 30 millió forintért zajlik, mivel a női és férfi győztes 15-15 millió forinttal lesz gazdagabb. Az Exatlon Hungary Bajnok csapatában helyet kapott Csollány Szilveszter, olimpiai- világ- és Európa-bajnok tornász; Dr. Busa Gabriella, háromszoros kick-boksz világbajnok; Tóth Dávid, olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakos; Korok Fatima, szabadtüdős mélymerülő világbajnok; Kempf Zozo, freestyle BMX világbajnok; Poór Brigitta, világ- és Európa-bajnok tereptriatlonista; Kótai Mihály, profi ökölvívó világbajnok és Kocsis Alexandra, Arnold Classic győztes bikini fitness versenyző.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Sport? LOL. Sorversesenyek, maximum, de oké, egyezzünk ki sportban. Ha valakinek elégedettség nézni máskat, ahogy mozognak, miközben ő egy helyben ül, akkor hajrá. Ez eddig még mindig pozitív.

    De agymosás? Naná. 100%-osan.

    Ennél a műsornál nagyobb bűnös nincs is agymosás terén. A tévécsatorna eléri, hogy MINDEN NAP napi 2 vagy 3 órán át az ember bámuljon egy valóságshow-t (és a közte lévő reklámokat), és folyton ugyanazokat a feladatokat nézze újra, miközben valaki üvöltözik.

    Ez egy tök jó műsor lehetne napi 40 percben és változatosság mellett, de így csak a nagyon tévéfüggőknek ajánlott, senki más nem fog ennyit MINDEN NAP tévé előtt ülni.