Szekeres Viktor

Itt a Wonder Woman 1984 első előzetese

Ilyen lesz a WW2.

Egy trailerrel folytatta a Warner stúdió a Wonder Woman második részének, a Wonder Woman 1984-nek a reklámozását. Illetve valójában most kezdődött meg a marketingkampány, hiszen Patty Jenkins, a rendező, a nyári plakát kiadásakoris megerősítette, hogy azzal az anyaggal mindössze azt jelezték, hogy már csak egy év van a bemutatóig. A valódi kampánykezdésre most került sor.


Az, hogy lesz második epizód, nem meglepő, hiszen a Wonder Woman Amerikában minden idők ötödik legsikeresebb szuperhős filmje lett (azóta már bejött elé pár film), amit akkor mindössze olyan alkotások előztek meg, melyek rendelkeztek valamiféle előzménnyel: a két Bosszúállók-epizód, valamint a két A sötét lovag-film Christopher Nolantől. Természetesen a WW nem csak Amerikában lett sikeres (413 millió dolláros bevétel eddig), hanem világszerte is. Amerikán kívül 409 millió dollár folyt be a vetítésekről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • takysoft #6
  a WW2 egy elég átgondolatlan rövidítés :D
 • Sequoyah #4
  Akkor ne nezd. Masnak nem unalmas, hanem elvezik, ok meg hagy nezzek. Vagy masoknak tilos mert neked nem tetszik?
 • hawkie22 #3
  Soha nem fogják megunni. Nálunk ez nem nagyon dívik, de Amerikában, ahol a képregényeknek nagy divatja van, illetve mondhatjuk, hogy onnan indultak el, a 90-es évek közepén, ott rohannak az emberek a képregényboltokba, ha megjelenik a kedvenc hösükröl szóló sorozat új száma. Amíg ez így van, addig lesznek ilyen filmek.
  Egyébként nem kell bennük a sztorit keresni, egyszerüen kikapcsolnak arra a másfél-két órára. Én személy szerint nagyon örülök, hogy a gyerekkorom kedvenc figuráit végre rendes formában (értsd, mint a képregényekben) nagyvászonra álmodták. Én ki tudok kapcsolni arra az idöre a moziban, és tudom élvezni a filmet. Nem Oscar-díjas alkotások, de ezekre a filmekre nem is ezért ül be az ember.
  Neked csak azt tudom mondani, ha nem szereted a stílust, akkor ne nézd öket, de ha meg nem szereted, akkor minek kommentelsz ide? :)
 • Macropus Rufus #2
  ez már csak a második lehet... az első tegnap jött le itt az sg-n.

  https://sg.hu/cikkek/film/139058/elo-elozetes-a-wonder-woman-1984-nek-is
 • Relixo #1
  Azért kíváncsi leszek mikor unják már meg az emberek ezt a sok szuperhős gagyizást?
  Történet nulla,értelem nulla, csili-vili CGI hegyek, 3D butítás vicces cukormázba csomagolva ahol mindig a világot mentjük meg persze nevetgélve és könnyedén....
  Unalmas már nagyon gyerekek !!!