Szekeres Viktor

Végre új hírek a Metal Gear Solid-mozifilmről

Lehet, hogy lesz valami a Metal Gear Solid filmes terveiből?

Legutóbb két éve számolhattunk be fejleményről a tervezett Metal Gear Solid-mozifilm kapcsán (akkor 3 éves hallgatás után), így nagy öröm, hogy most ismét így tehetünk. A tervezett film rendezője, Jordan Vogt-Roberts Twitteren jelezte, hogy leadta a forgatókönyv legújabb változatát, ami tele van Kojimás különcségekkel, és Military-szürrealizmusokkal. Emellett abban is bízik, hogy egy kiszemelt színésszel nemsokára találkozhat.

Vogt-Robertsszel anno A nyár királyaival (The Kings of Summer) tette le a névjegyét 2013-ban, és utána elkészíthette a Kong: Koponya-szigetet. A Sony Pictures Derek Connollyt, a Jurassic World és a Kong: Koponya-sziget íróját bízta meg azzal, hogy megírja a Metal Gear Solid-filmhez a forgatókönyvet. Connolly persze nem csak blockbusterök írásával keresett pénzt, hiszen A kockázatos túra és a Monster Trucks is az ő szkriptje alapján készülhetett el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • tomboy013 #5
  Valószínűleg oka van a rinyának, ha nem a széles tömegek elérése lenne a mozgatórugója 1-1 nagyobb név elővételének megfilmesítés céljából, hanem annak, hogy hű legyen a játékhoz és azt a réteget céloznák meg főként akik azért rajonganak akkor nem förtelmes adaptációk születnének nagyjából mindenből. De mivel a fogyasztói társadalom ilyen és erre vannak kiélezve a nagyobb cégek így több mint valószínű, hogy szr lesz ez is mint az eddigiek is. De ezt mi fogyasztók generáljuk, szóval ha van rinya az okkal van, de okkal szarok ezek a próbálkozások is. Így sokat felesleges várni ettől is. De persze lehet homokba dugni a fejet és ezt nem figyelembe venni reménykedni, csak sok értelme nincs. Szerintem.
 • zetortraktor #4
  Nem gond, csak először lássam, vagy olvassak róla véleményeket és tudjam, hogy nem kell megnéznem. Addig lehetek optimista. Csak azért, mert a többség nyafog, meg mostanság a látatlanban fikázás a divat, még nem kell beállni a sorba. Majd akkor, ha tényleg szar lesz.
 • tomboy013 #3
  Oké most már ideje visszatérni a valóságba
 • zetortraktor #2
  Vagy pedig egy zseniális adaptáció, amire minden rajongó csorgatni fogja a nyálát. Ez a másik lehetőség a szélsőségek világában - nyilván aki nyávogni akar és fél, a te verziódat várja, aki optimista és bizakodik (vagyis balek), az meg a másikat.

  Ha érdekesnek néz ki, jó a marketing, vagy ismert a főszereplő, akkor meg a semleges nézőt érdekelheti, pont annyira, mint egy random akciófilm, aminek a címe nem mond neki semmit. A Rampage-et sem a Rampage rajongói nézték meg.
 • Ender Wiggin #1
  megint egy illúzió és mítoszromboló pofon lesz egy játék rajongóinak. a semleges nézőt meg nem fogja érdekelni.