Szekeres Viktor

Újévkor jön az új Drakula, itt az első előzetes

A BBC Drakulája január elsején debütál.

A Sherlock készítője, Steven Moffat újabb klasszikus irodalmi alakhoz nyúl legújabb sorozata esetében - Drakulához. Az ismert vámpír kalandjairól 3 részes szériát készített a BBC számára, és a napokban az is kiderült, hogy a Dracula premierje Angliában január elsején lesz, a Doctor Who után, melyet jó pár évig ugyancsak Moffat vitt.


A dán Claes Bang főszereplésével Bram Stoker klasszikusa alapján készített széria 1897-ben játszódik, és az ismert történet újfajta megközelítése lesz. A további szereplők Sacha Dhawan, Nathan Stewart-Jarrett, Catherine Schell, Youssef Kerkour és Clive Russell lesznek. Mi természetesen később láthatjuk csak a sorozatot, de olyan sokat nem kell várnunk rá, hiszen a globális bemutatóért a Netflix felel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ostoros #5
  Ja, hogy filmekben! :D Ott meg nem kell logikát keresni... :P
 • ostoros #4
  Egyszerű a megoldás a kérdésedre: Ami nem létezik, azt nem lehet megölni. :)
 • Macropus Rufus #3
  Nem egészen ezt írtam :)
  Arra akartam utalni, hogy a filmekben szinte mindig van egy pap aki vámpírt akar ölni. Isten szolgája gyilkos? Ez az ellentmondás.
  Az, hogy én vagy te az egy másik dolog.
 • Ender Wiggin #2
  Tehát amikor téged akarnak megölni, akkor is csak hagyod magad, mert fordítsd oda a másik orcádat is? Meg ne vegyél be antibiotikumot, mert az megöli a baktériumot? Ellentmondás. :-D
 • Macropus Rufus #1
  hát nem hozott lázba ez a bemutató.
  Am. minden esetben felmerül a kérdés bennem: ha a 10 parancsolatban benne van a ne ölj. Akkor ez hogyan egyeztethető össze azzal, hogy vámpírt ölök. Sőt milyen alapon is teszem ezt? Ha igaz, akkor itt a Földön minden azért van mert Isten így akarta. Tehát a vámpír is isten teremtménye. És Isten szolgálja a 10 paranccsal szembe menve meg próbálja eltenni láb alól... ellentmondás.