Szekeres Viktor

Új Majmok bolygója-film készül, megvan a rendező is

Planet of the Apes-rebootra kerülhet sor.

A legutóbbi A majmok bolygója-reboot remekül sült el (sokkal jobban, mint a Tim Burton-féle a 2000-es évek elején), így nem csoda, hogy a Fox máris új filmben (vagy franchise-ban) gondolkodik. És már szerződtették is a The Hollywood Reporter információi szerint a rendezői posztra Wes Ballt, aki pár éve Az útvesztővel robbant be, és később a trilógia másik két epizódját is megrendezhette. A forgatókönyvet is ő fogja fejleszteni.

A Pierre Boulle regényén alapuló sorozat folytatásáról már akkor szó esett, amikor megvette a Disney a Fox stúdiót, és akkor az volt a terv, hogy a Matt Reeves-féle trilógia világában játszódnának az új epizódok, azonban arról nem tudni, hogy a Ball-féle megközelítés esetében még ez-e a helyzet, vagy új irányba indulnak el.

A 2011-es A majmok bolygója: Lázadás (Rise of the Planet of the Apes) Amerikában 177, a világ többi részén pedig 305 millió dollár bevételt termelt, így az év egyik legmeglepőbb sikerévé vált. Míg a 2014-es folytatás, A majmok bolygója - Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes) még ennél is jobban hozott: hazájában 209, Amerikán kívül pedig 500 millió dollárig jutott el. A War for the Planet of the Apes, azaz A majmok bolygója - Háború már némiképp csalódást okozott bevétel tekintetében, hiszen 147+344 millió dollár volt a bevétel-megoszlás az amerikai és az Amerikán kívüli piacok között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #12
    Azert a kepregenyekben vannak am mas tortenetek is, sot horribile dictu...a karakterek valtoznak, oregednek, idonkent meg is halnak (altalaban persze nem permanensen..) De a filmes rebootok allandoan kibaszott erdettortenetek..az "unalmas" szo mar nem is fejezi ki kellokeppen a szintet, amit kepviselnek....Jojjon 1 Batman, ahol alkoholista vagy a "Death in the family" megfilmesitva..(ahol pl Joker 1 feszitovassal agyonveri az akkori Robint), Spiderman, ahol vagy idosebb (es tanar) vagy amikor terhes noket ver...na jo, csak 1 maflas volt, az is "csak" Mary Janenek, aki mondjuk ettol elszallt mint a similabda....Vagy barmi, ami nem az unalomig ismert alapsztorijuk.....
  • kalapos01 #11
    Ööö, dehogynem. A DC kevesebb, mint öt éve kapott rebootot, sőt, a Batman 2021-ben is reboot lesz. Nemsokára sor kerül a Marvelre is, de ez evidens, a képregényes műfaj is az újraindításokból él. Elég vicces lenne, ha nem kapnának időről időre rebootot, csak lescserélnék a színészeket.
  • Macropus Rufus #10
    mondjuk az idióta marvel/dc vonalat nem akarják rebútolni/rímékelni? Azok közül is van már ami legalább 5 éves, szóval ráférne egy facelift.
  • Macropus Rufus #9
    nekem is ez ugrott be. Elég pl. évente 10 filmet kihozni. Majd 10 év elteltével a az első adagot reboot-olni /remake-elni.
    Ez azt jelenti, hogy 100 történet elég ahhoz, hogy évtizedekig legyen film anyag.
  • Macropus Rufus #8
    az elmúlt 51 évben. Az első Majmok bolygója 1968-as.
  • Cyberdog #7
    Ezt akartam mondani... vagy valami hasonlót...
    Charlton Heston féle Majmok bolygója nem ma készült. 68-ban. Azt mégis megnéztük a 90-2000-s években jó párszor. Ha egy film klasszikusi magasságokba emelkedik... azt 40 év múlva is meg lehet nézni.

    Az elmúlt 10 évből mondjon bárki is egy filmet, amire a bemutató után még egy-két évvel emlékeznek az emberek...!
    Ez nem generáció kérdés. Hanem, hogy az elmúlt 10 évben örülhettünk, ha volt legalább egy film, ami nem volt egy rakás f*s.

    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.12.05. 22:31:46
  • Aldo Moro #5
    Mindenki előtt ott van, hogy megnézze a Charlton Heston félét, vagy a Mark Walhlbergest. Nekem tetszett mindkettő.
  • Sliderx #4
    Ne csak magadra gondolj. Közben generációk nőnek fel, akiknek ez új és a régi filmek semmit nem mondanak/jelentenek.
  • Vata111 #3
    10 évenként reboot mindenből ami valaha is 1 dollárnál nagyobb hasznot hozott.
    Végül is, kinek kellenek itt új történetek?
  • Montanosz #2
    ha ebből még mindig kitudvalaki hozni valami ujat is akkor méltó lesz az oscarra :-D