Szekeres Viktor

Mozifilmes feldolgozást is kap A szökevény

Nem csak tévésorozat, hanem mozifilm is lesz A szökevényből.

Legutóbb 2015-ben írhattunk arról, hogy új A szökevény (The Fugitive) mozifilm készülhet, azóta nagy a hallgatás, bár az kiderült, hogy sorozat formájában a Quibire elkészülhet egy változat Kiefer Sutherland főszereplésével. Most pedig végre arról adhatunk hírt, hogy a mozifilmes remake is vágányra került. Ami jó hír, hiszen, ha van olyan tévésorozat, ami megérdemelhet egy újabb felfrissítést, akkor a The Fugitive ilyen.

Az új változat rendezőjének a Warner Bros. Albert Hughes-t szerződtette, aki Brian Tucker (Broken City) forgatókönyve alapján fog dolgozni. Azonban mást nem nagyon tudunk a projektről, bár minden bizonnyal a tévésorozat alaphelyzetét fogja kölcsönvenni, valamint a mába helyezi a történéseket.

A szökevény első verziója 1963-ben készült el David Janssen főszereplésével. Ez egy tévésorozat volt, mely 4 évadon és 120 részen át volt képernyőn. Ennek egyenes feldolgozása volt az 1993-as, nagysikerű mozifilm Harrison Ford és Tommy Lee Jones főszereplésével, majd utóbbi karaktere egy újabb filmben, az Életre-halálra címűben Wesley Snipes figuráját is üldözte egy darabig. A kör 2000-ben zárult be, amikor egy újabb A szökevény-tévésorozat került bemutatásra Tim Dalyvel, azonban ez már nem érte meg a második szezonját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)