Szekeres Viktor

Az év egyik legerősebb mozis hete a mostani

Csupa jó film kerül az amerikai mozikba a héten.

Elég erős mozis hét a mostani, ugyanis a kiemelt premierek közül szinte mindegyik remek kritikákat, túlnyomó részt pozitív véleményeket. Most mutatják be az egyik legjobban várt novemberi filmet, a Rian Johnson-féle Knives Outot, ami a RottenTomatoes-on 253 pozitív és 10 negatív kritikával 96%-on áll - még mielőtt félreértené a számokat valaki, ez nem azt jelenti, hogy egy adott nézőnek biztos be fog jönni a krimi, ha megnézi. De ha szereti a műfajt, akkor nagyobb rá az esély, mint egy 10% RT-s filmnél.


Látszik, hogy a kritikusok melyik film iránt érdeklődtek a héten, mert az ugyancsak premier Queen & Slim is kifejezetten jó kritikákat kapott, amit a 85%-os RT-pontszám is mutat, azonban itt hírünk írásának pillanatában még csak 81 kritikát regisztráltak melyekből 69 pozitív.


A Netflixes Two Pope is most kerül bemutatásra a mozikba némi előjátszás erejéig, az 53/8-as kritika-arány 87%-os RT-pontszámot jelent, vagyis a véleményezők túlnyomóan nagy részének bejött a film. És, ha már Netflix, akkor Az írt (The Irishman) is ettől a héttől láthatjuk a Netflixen, a film zsenialitásáról pedig nem nagyon kell áradoznunk, aki akarta, már megnézte, hiszen még fizetnie sem kell érte - aki nem Netflix-előfizető, az ingyen regisztrálhat, aki pedig előfizető, annak automatikusan elérhetővé vált a film.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!