Szekeres Viktor

A Trollok 2 előzetese magyarul is remek

Szinkronos trailert kapott az új Trollok-film.

A Trollok a világ körül papírforma alapján nem kéne, hogy jó legyen, hiszen tele van olyan dologgal, ami láttán sokan menekülnének a világból, azonban a készítők a lenti előzetesben szinte mindent eltaláltak és a kellő iróniával kezelik a színkavalkádos, énekes-táncos cukiságok legújabb kalandjait. A főhősöknek ezúttal a kemény rockos kollégákkal gyűlik meg a bajuk.


Egy ilyen előzetes, valamint maga a film is a dalok (illetve rappelések) magyar szövegén azért még elcsúszhatnak. A fenti trailerben ilyesmire is láthatunk, illetve hallhatunk példát, mindenki meg tudja ítélni, hogy mennyire talál be a hazai változat.

Az áprilisban mozikba kerülő film hivatalos szinopszisa a következő: "Minden csupa csillám és boldogság Trollvárosban, amíg Pipacs királynő és Ágas meglepő felfedezést nem tesznek – vannak más troll világok is az övéken túl, és mindegyikben más zenei irányzat az úr. Amikor egy titokzatos fenyegetés az ország összes trollját veszélybe sodorja, Pipacs, Ágas és a barátok bandája nekivág a nagyszabású expedíciónak az ismeretlen tájakon át, hogy végrehajtsák a lehetetlent, és harmóniát hozzanak létre a különféle trollok között, hogy együtt nézhessenek szembe a végzettel."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!