Szekeres Viktor

Csúszik az közös King Kong/Godzilla-mozifilm

Később láthatjuk a 2020-as óriásszörnyes mozifilmet.

Egy ideje nem nagyon hallottunk semmit a Godzilla vs. Kong státuszáról, csak annyit tudtunk, hogy tavaly elkezdődött a film forgatása. Most viszont kiderült, hogy azért ekkora a csend, azért nem láthattuk kampánynak semmi jelét, mert a gyártó Warner stúdió május 22-ről november 20-ára halasztotta az amerikai premier időpontját.

Az Alexander Skarsgard és Eiza Gonzalez, valamint Demian Bichir, Brian Tyree Henry és Danai Gurira főszereplésével készített film (amiben a Godzilla 2 (túlélő) szereplői közül is feltűnhetnek páran, akik korábbi értesülések szerint Kyle Chandler, Millie Bobby Brown és Ziyi Zhang lesznek) előzményeként a Kong: Koponya-sziget, valamint a Godzilla II: A szörnyek fog funkcionálni.

Ami jó hír, hogy a film (elvileg) nem csak egybites sztorival bír, hiszen a Legendary produkciós cég a filmet nem pusztán kiadta egy forgatókönyvírónak, hanem egy írószobát állított össze a minél tökéletesebb szkript elkészítése érdekében. A szoba tagjai: Terry Rossio (ő a vezető író), Patrick McKay és J.D. Payne, Lindsey Beer, Cat Vasko, T.S. Nowlin és J. Michael Straczynski.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)