Szekeres Viktor

Címet kapott a harmadik The Walking Dead-sorozat

Tavasszal indul a TWD:WD.

The Walking Dead: World Beyond lett a címe az AMC által tavasszal elindításra kerülő The Walking Dead-spinoffnak. Mint arról már szó volt, a széria főhőse két fiatal lány lesz, és a sorozat afféle coming of age-történetként lett eladva, azaz két ember felnövéséről fog szólni a zombiapokalipszisben. A különlegessége pedig az lesz, hogy nagyjából egy évtizeddel a járvány kitörése után játszódik, zömében olyan kiemelt szereplőkkel, akik már ebben a posztapokaliptikus világban nevelkedtek.

Korábban arra számíthattunk, hogy a Fear The Walking Dead által követett mintát nézve, hogy itthon az AMC fogja bemutatni a szériát, de annak a globális jogait elhappolta az amerikai csatornához tartozó leány elől az Amazon Prime, így idehaza digitális platformra érkezik először a sorozat. Csak az a kérdés, hogy heti rendszerességgel, vagy majd az évad végén, a teljes szezonnal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #3
  Az anyasorozat az utolsókat rúgja nézőszámban, a fear The Walking Dead meg még annak is csak a harmadát éri el (5 évad alatt elvesztette a nézők 4/5-ét). Pont egy új nyűglődésre van igény...
 • slemo #2
  Nem egészen, hiszen Judith nincs még 10 éves és a járvány kitörése után fogant. Szerintem valahogy egy időben fog játszódni a 10. évaddal.
 • subotal #1
  Az eredeti sorozat kb. másfél évtizeddel a járvány kitörése után tart már, mert időugrás volt.
  Így ez az új, lehetne még később is.