Szekeres Viktor

Rossz hírek John Woo új akciófilmjéről

Elvesztette tervezett főszereplőjét a The Killer.

John Woo maga mondta el, hogy mégsem Lupita Nyong’o lesz a The Killer tervezett feldolgozásának főszereplője, ugyanis a színésznő manapság iszonyatosan népszerű, és időpont-egyeztetési problémák miatt nem sikerült megtartani a film mellett. Mindennek pedig az az oka, hogy a forgatókönyv újraírásának folyamata a tervezettnél sokkal több időt vett igénybe, és így a forgatás megkezdése is elég sokat csúszott, és végül Nyong'ót más projektek szólították el.

Ahogy arról tavaly májusban beszámoltunk, nagyon, nagyon hosszú ideje tervezi Woo, hogy elkészítse klasszikus akciófilmjének újráját, de nemrég a Universal Pictures beindította a projektet. John Woo tehát a 2003-as A felejtés bére után most fog először amerikai filmet rendezni. Az 1989-es film itthon A bérgyilkos címen jelent meg Chow Yun-Fat főszereplésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Költői kérdés volt... de azért köszi. Ki nézi? Hát, a legtöbb újfeldolgozást senki (és aki igen, az is leértékeli)... vagyis nem nézhetők.
  • zetortraktor #2
    Egyrészt nyilván rajtad kívül is van pár ember, ne csak magadra gondolj. Másrészt, ha nem lenne nézhető, akkor lenne értelme? Harmadrészt ki nézi?
  • Ender Wiggin #1
    De minek? Az eredeti még mindig tökéletesen nézhető...