Szekeres Viktor

Öt titkos Marvel-mozifilm kapott premierdátumot

Nemsokára kiderül, hogy milyen filmekkel tervez a Marvel Studios.

A Marvel Studios szokása szerint lefoglalt pár amerikai premieridőpontot filmjei számára. Az efféle stipistop manapság az egyik leghatásosabb erőfitogtatás Hollywoodban, hiszen nem csak elrettent filmeket az adott időponttól, hanem az akkorra már bejelentett filmeket is sokszor menekülésre készteti, amolyan mozis bullyzás analógiájára.

Az öt MCU-film 2022. október hetedikén, 2023. február tizenhetedikén, 2023. május ötödikén, 2023. július huszonnyolcadikán és 2023. november harmadikán kerülhet bemutatásra, azaz a Fox stúdióval megerősödött Disney immáron évi négy bemutatót kínál majd, nagyjából annyit, mint eddig, csak külön-külön.

Jelen állás szerint a Negyedik Fázis része lesz a Black Widow, a The Eternals, a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, a Doctor Strange in the Multiverse of Madness, az új Pókember, valamint a Thor: Love and Thunder, az Ötödik Fázisból pedig egyelőre csak az ismert, hogy a Fekete Párduc 2 2022. május ötödikén érkezik. Persze a be nem jelentett filmek mellett már alakul a Hangya 3, A galaxis őrzői 3, az új Penge és a Deadpool 3, valamint a Captain Marvel 2 is adja magát a hatalmas sikerre való tekintettel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!