Szekeres Viktor

Film is készülhet az új Star Wars-sorozatból

El lehet kezdeni beszélni egy A mandalóri-mozifilmről?

Az ember azt gondolná, hogy korai még a The Mandalorian sikerét emlegetni, de a Disney+-nál nem így gondolják, ami nem is meglepő, hiszen a platform azzal is eldicsekedett, hogy 24 óra alatt 10 millió feliratkozóra tettek szert, ami persze csak azt jelenti, hogy sokan a 7 napos ingyenes időszakra regisztráltak, hogy megnézzenek minél több Simpson-család epizódot, vagy klasszikus Disney-szériákat.

Persze az Alan Horn, Disney-s kreatív főnök és alelnök által elmondottakat lehet "nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél"-elven is kezelni, ő ugyanis arról beszélt, hogy a sorozatról már most bebizonyosodott, hogy nagy dobás, és ha valóban be fog válni, akkor az evolúciót megfordítva (ugyanis eredetileg mozifilmesnek tervezték a sorozat történetét) idővel film készülhet belőle. Remélhetőleg azzal azért Horn tisztában van, hogy a sorozatok iránti érdeklődés az első részek után általában csökkenni szokott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    Nem egy nagy szam....
    A zene idegesito....ez a fejvadasz meghat....duma a ket resz alatt 6 mondat volt....
  • gombabácsi #1
    húúú, nagy az érdeklődés, akkor én is megnézem!!! nagyon jó hogy a disney így elárulja a nagy sikert, így tudhatjuk, hogy nekünk is meg kell nézni!
    XD