Szekeres Viktor

Előzetest kapott Al Pacino nagyon várt, nácivadász sorozata

Megjött a Hunters első előzetese.

Eredetileg The Hunt lett volna a címe Jordan Peele nácivadászos sorozatának, ami az Amazonra érkezik valamikor 2020-ban, de már Hunters néven fut a projekt - ezúttal nem valószínű, hogy sokat osztana vagy szorozna a cím. A sorozat főszereplői Al Pacino és Logan Lerman lesznek, míg a további karaktereket olyan színészek fogják alakítani, mint Josh Radnor, Dylan Baker, Jerrika Hinton, Greg Austin, Catherine Tate, Tiffany Boone, Saul Rubinek, Lena Olin és Carol Kane. Ez az első teaser a szériához.


A Sonar Entertainment által gyártott sorozat készítője David Weil, executive producere pedig az a Jordan Peele lesz, aki a Key & Peele című szkeccssorozattal futott be, és azóta a komoly műfajban is letette a névjegyét, hiszen ő rendezte a Tűnj el! című horrort. A Hunters valós események alapján készül és nácivadászok sokszínű (és szedettvetett) csoportjáról szól a 70-es évek Amerikájában, akiknek a célja a bosszú és az igazság szolgáltatása. Ők azok, akik a hatóságok elől Amerikába menekülő nácik százait nyomozták le és ölték meg az amerikai kormány akaratlan segítségével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Ha túl sok nácivadászást nézel, engedd el a műfajt.

    Kommunistavadászat akkor lesz, ha valaki akar csinálni. Minden akkor van, ha csinálnak. Mondjuk az, ezzel szemben csak fikció lehet, de várd ki, lehet, hogy csinálnak.
  • Zombee #2
    Azokra nem vadásztak Amerikában, legfeljebb csak ellehetetlenítették őket. Persze lehetne valami fiktív sztorit kreálni, de minek. A nácivadászat mai napig téma, néha még felbukkan 1-1 életben lévő 90+ éves hitlerjugendes egykori őr, bár már a végét járja a sztori, de az amerikaiak erről a témáról többet tudnak, mint az 50-es évek kommunista üldözéséről, ami csak vihar volt a biliben, annyira jelentéktelen volt, csak túllihegték. De számszerűen ami szimpatizáns élt az USA-ban, az nem jelentett veszélyt.
    A nácivadászat meg már csak azért is téma évtizedek óta, mert pár nagyvad sosem került kézre, mint pl. Mengele. Bár nyilván közülük már egy sem él.