Szekeres Viktor

Készül az új The Equalizer-tévésorozat

Megint lehet egy A védelmező-sorozat.

A Deadline arról értesült, hogy az amerikai CBS csatorna egy 80-as évekbeli sorozat, a The Equalizer alapján kezdett el tévésorozatot fejleszteni. Annak idején a széria négy évadon át futott, s később Denzel Washington főszereplésével mozifilm is készült belőle. Az új változatot Andrew Marlowe és Terri Miller jegyzi, a főszereplője pedig Queen Latifah lesz.


Egy sorozat fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a csatorna a készítőktől berendelte egy pilotepizód forgatókönyvét, amit velük együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően döntést hozzanak arról, hogy a projekt megérdemli-e a pilotberendelést, azaz az első rész leforgatását. Ha erre sor kerül, még az sem jelent biztos sikert, hiszen a végeredmény láttán szokták eldönteni, hogy sorozat is legyen-e a projektből. Mivel a CBS országos csatorna, arról, hogy készülhet-e pilot a projektből, december körül értesülhetünk.

A CBS egyébként igencsak gyakorlott a régi sorozatok modernizálásában, a csatornán már sikerrel fut egy ideje a Hawaii Five-0, a MacGyver, illetve a Magnum PI is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!