Szekeres Viktor

Végre egy magyar film, ami érdekelte a nézőket

Nem csak jól sikerült, de meg is nézték a nézők a Drakulics elvtársat.

2017 és 2018 után a 2019-es évről is elmondhatjuk, hogy kifejezetten jól sikerült magyar filmeket mutatnak be, a Drakulics elvtárs előtt is már legalább féltucat ajánlható hazai alkotással találkozhattunk, és most ezek száma ismét bővült. Ráadásul erről már több tízezren is nyilatkozhatnak.

A hétvégén bemutatott magyar vámpírfilmet 26 755-en nézték meg csütörtök és vasárnap között, így csak az új Terminátor, a Joker és két 29 ezres animációs film előzte meg a nézettségi toplistán, melynek ötödik helyén kötött ki. Az 57 mozis premier összesen 40,9 millió forint bevételt generált. A nagy kérdés persze az, hogy képes lesz-e hosszabb távon is sikert elérni, vagy a mostani hétvégén már megzuhannak a bevételei?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Igen, úgy, úgy. Tök jó a kinézet, meg a figurák, meg a stílus, meg a kor megteremtése. Meg a film is teljesen korrekt. Nem fogja senki túlajnározni, de abszolút vállalható.
  • Zombee #2
    Nem igazán van vér, és az sem az áldozatból fröcsköl. Azt nem árt tudni, hogy ez nem horrorfilm. Enyhén szórakoztató, de elég visszafogott humorú vígjáték. A külsőségek, a régi kommunista sztereotípiák jól vannak ábrázolva, meg akad pár arc, aki simán elmenne TSZ elnöknek vagy helyi párttitkárnak.
    Egynek elment, de nem nézném meg újra. De mindegy, nem volt drága a jegy.
  • Zoliz #1
    Na hát akkor ezt kell követni, hogy nőjön a business.
    Nemtom vajon van benne sok vér, de a drakul* arra utal.