A vártnál jóval kevesebb embert érdekelt Schwarzenegger az új Terminátorban

Ma már Arnold Schwarzeneggerrel sem lehet érdeklődést generálni.

Annak ellenére, hogy nem sikerült rosszul a Terminator: Dark Fate, a korábbi epizódok által kissé sárba húzott franchise-t képtelenek voltak életre kelteni. Legalábbis Amerikában kudarcot vallott vele a Paramount, ugyanis a stúdió hiába várt 36-39 millió dolláros nyitóhétvégét a filmtől (és egyes iparági szereplők 40 milliósat meghaladót), az csak 29 milliós startot produkált. Ez pedig már csak azért is csalódás, mert az előző epizódnak, a Genisysnek is összejött 27 millió dollár. Ilyen az, amikor egy film nem a minősége, hanem az érdeklődési szint, azaz a nem optimális marketing miatt szerepel csalódást keltően.

Hiszen azt nem lehet mondani, hogy a közönségnek vagy a kritikusoknak ne jött volna be az, amit láttak, mindenki nagyjából hasonlóan ítélte meg a látottakat. Az újságírók 2/3-ának inkább tetszett a film, ahogy erre a 69%-os RottenTomatoes-mutató is utal, az IMDb-n is 6.5/10-en áll a film, és a CinemaScore exit polljai is B+-ra hozták ki a filmet az első napos nézők véleményei alapján - más kérdés, hogy manapság egy "korrekt", "nem rossz" kategóriás filmnek nincs sok esélye a kifejezetten jó filmek, valamint nagyszabású, még működő brandre építő cirkuszi látványosságok között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • dyra #18
  jó kis film volt. tetszett.
 • ostoros #16
  Ebben van igazság, de sajnos a sminkeseknek is egy elég negatív pont.
 • ostoros #15
  Ez a kép a filmből van? Mert ha nem, akkor irreleváns.
 • nkmedve #14
  Nem szeretném a kis kedvenc előadódat bántani, de ez inkább Bieber-re nézve szégyen, nem a csajra. :D
 • gagali #13
  Hát azt azért nem mondanám :D
  https://external-preview.redd.it/Muld8g390B_cDPEdlrenHUzwKLGOIGuaOsh3qb7HfhU.jpg?auto=webp&s=ee8c0d6957994f2a14975d6cd21972e08f3fe46b
 • ostoros #12
  Ettől még úgy néz ki, mint egy justin bieber imitátor.
 • nkmedve #11
  Semmi gond nem volt a kinézetével (mocskos, funkcionális, ahogy egy háború-viselt katonától elvárható), csak sokak fejében él egy bizonyos kép arról, hogy a nők hogy kéne kinézzenek egy filmben, és minden miatt sírnak ami ennek nem felel meg.
 • kalapos01 #10
  Manapság sokan érzékenykednek, és nyafognak olyasmi miatt, ami nem a szájuk íze szerint való, mindent a szívükre visznek, személyes sértésnek fognak fel, ilyen lett a világ, sajnos ezt el kell fogadni - ők azok, akiket a média nevelt, különféle elvárásokat táplált beléjük. Azt, hogy jó, a korábbiak alapján is tudtuk.
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2019.11.06. 14:30:55
 • wraithLord #9
  Persze, hogy ettől független. A kinézet egy dolog, a színészi képességek egy másik. Szerintem nem a színészt húzták le, hanem a kinézetével voltak elfoglalva (ami elsősorban a producer, rendező stb. dolga).
 • Ender Wiggin #8
  Kritika? Érdekes módon az egyik nagy kritikaösszesítő ugyanannak a kritkusnak a Dark Fate-ről szóló recenzióját 95-re adja a másik pedig 70%-ra. Már ebből kiderül, hogy mennyit ér az egész.

  A nem optimális marketing alatt nem tudom, mit ért a "kedves" szerző, mert eltapsoltak vagy 60-80 milliót reklámra is...

  Mivel ez szó szoros értelmében nem Cameron filmje, az ő rendezői renoméja továbbra is kifogástalan.
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2019.11.06. 12:56:18