Szekeres Viktor

Titokban bemutatták a mozikban a Jay és Néma Bob-rebootot

Elkezdték mozikban vetíteni az új Jay és Néma Bobot.

Aki arra számított, hogy a Jay and Silent Bob Reboot klasszikus mozis forgalmazásban részesül, annak csalódnia kell. A filmet Amerikában október 15-én mutatták be a Fathom Events keretében rendezett vetítéseken, és ekkor 788 moziból 691 ezer dollár bevétel folyt be. Két nappal később 639 moziból további 500 ezres bevételt kaszálhattak a gyártók.

A Fathom-vetítéseket követően a rendező, Kevin Smith észak-amerikai turnéra indul a filmmel, ahol a vetítéseket egy kérdezz-felelek is követi minden alkalommal a nézőkkel. Ez a roadshow október 19-én kezdődött el Asbury Parkban, New Jersey-ben, és egészen február 26-ig fog tartani, amikor is New Orleansban zárul. 2020-ban egyébként nemzetközileg is útra fog kelni majd a film, ami jelenleg 1,7 millió dollár bevételnél jár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #2
    Már kezdtem csodálkozni rajta, hogy mi az, hogy Fanthom-vetítés... :D
  • NEXUS6 #1
    "A Fathom-vetítéseket követően a rendező, Kevin Smith észak-amerikai turnéra indul a filmmel, ahol a vetítéseket egy kérdezz-felelek is követi minden alkalommal a nézőkkel."
    LOL Néma Bobként gondolom arckifejezésekkel kommentálja a hozzászólásokat. Aztán 3 mondatban összefoglalja az egészet. XD