Szekeres Viktor

Újabb Marvel-tévésorozatot szüntettek meg

Nem lesz több Cloak & Dagger.

A Freeform a héten úgy döntött, hogy két évad után nem folytatja tovább Marveles sorozatát, a Cloak & Daggert. A döntés már régóta érett, hiszen elég sok ideje volt kétséges a széria a helyzete, de tovább már nem lehetett húzni az időt, hiszen a héten lejárt a színészek szerződése, így szabadon szerződtethetővé váltak.

Aubrey Joseph és Olivia Holt voltz a főszereplője a Marvel’s Cloak & Daggernek. Az itthon kevésbé ismert tini szuperhősök egyike egy pszionikus fénytőrt tud létrehozni, mely oda megy, ahova irányítója mondja és kiszívja az életet a célpontból, a másik pedig a sötétség dimenziójába tud létrehozni átjárót, hogy másokat oda veszejtsen el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Flamer #3
  nekem is bejott, bar en tobb akciot szerettem volna.

  "Aubrey Joseph és Olivia Holt voltz a főszereplője a Marvel’s Cloak & Daggernek. Az itthon kevésbé ismert tini szuperhősök egyike egy pszionikus fénytőrt tud létrehozni, mely oda megy, ahova irányítója mondja és kiszívja az életet a célpontból, a másik pedig a sötétség dimenziójába tud létrehozni átjárót, hogy másokat oda veszejtsen el."

  ez kicsit eros leiras azert, nem?

  amugy azt utalom, hogy szarert nem tudjak befejezni a sorozatot szepen, miert nem zarjak le es ennyi.. erre most kasza..
 • skorpio7 #2
  Nekem azért a 2. évad is tetszett, szerettem ezt a párost. Igazából lehet azért, mert nem volt túltolva a szuperképességükkel egy egy rész, inkább "dráma" dominált.
 • _svd_ #1
  Az első évadnak volt valami izgalma, ahogyan kiderültek a jelen és a múlt eseményeiből az összefüggések és a végén minden jóra fordult.
  A második évad már csak egy lapos történetté ált össze, nem hozott izgalmat a történetbe.