Szekeres Viktor

18+: A frászt hozhatja az emberre a The Grudge új plakátja

Egyesek számára felkavaró lehet a The Grudge most kiadott plakátja.

Jövő héten érkezik a The Grudge-franchise legújabb darabjának előzetese. Az itthon Átokként ismert filmek ezúttal egy teljesen eredeti történettel fognak bővülni, így a remake- és folytatáselleneseknek sem lehet egy szava sem. Az pedig látható a lenti plakáton is, hogy a reklámozás pont abban a mederben zajlik, amiben a 2000-es évek elején.

Az eredetileg augusztus 16-án bemutatni tervezett, később viszont június 20-ára előrehozott premieridőponttal rendelkező horror Amerikában január harmadikán kerül bemutatásra a mozikban. Azt még nem lehet hivatalosan tudni, hogy idehaza mikor láthatjuk először a filmet, bár joggal lehet az ismert cím miatt világpremierre gyanakodni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #2
  "egy teljesen eredeti történettel fognak bővülni, így a remake- és folytatáselleneseknek sem lehet egy szava sem."

  Ja, teljesen eredeti történet... a rendező szerint a Grudge univerzumban sok családot érint az átok... vagyis totál ugyanazt látjuk majd, mint eddig, csak más szereplőkkel. Azt meg már nem is említem (de), hogy ez hivatalosan reboot, de tehát végülis a folytatás- és remake-ellenesek által rühellt kategóriába esik :-D

  Janárban. Június 21 volt az eredeti dátum a Deadline szerint...
 • Zombee #1
  Ez mitől felkavaró?

  Meg akkor jövő héten, vagy januárban? Ennyire balfasz kretén nem legyen már az oldal, hogy ilyen hibákkal kerülnek ki a cikkek.