Szekeres Viktor

Még egy előzetest kapott Vin Diesel nanobotos akciófilmje

Nemzetközi trailer is jutott a Bloodshotnak.

A Bloodshot egy nemzetközi előzetest is kapott, ami lent nézhető meg. Az efféle regionális trailereknél mindig érdekes megfigyelni, hogy mik azok a tényezők, amiket az amerikai piacra szánt promóban hangsúlyoznak ki, és mik azok, amiket mondjuk az európaiaknak emelnek ki. Még akkor is, ha a net korában a potenciális fogyasztók online fogyasztják a trailereket.


A Sony a Valiant Entertainment 90-es évekbeli képregényét vette filmje alapjául. Az adaptáció, mely Dave Wilson első filmje lesz egy Kevin Van Hook, Don Perlin és Bob Layton által megalkotott figura története, akit katonaként megölnek, majd ismét életre keltenek, immáron technológiailag felturbózva a testét milliárdnyi nanobottal. A tökéletes katona így minden sérülését képes meggyógyítani, alakot tud váltani és a technológiákkal is interakcióba lép, ha úgy alakul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #3
  A Bloodshot képregény 1992 novemberében jelent meg a Tökéletes katonát 1992 Július 22-én mutatták be.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Bloodshot_(comics)
  https://www.imdb.com/title/tt0105698/
 • Ender Wiggin #2
  simán lehet lopás a sztori, kérdés, hogy a képregényen mikor kezdtek el dolgozni.
 • Macropus Rufus #1
  egy picit a Tökéletes katonára emlékeztet. Ott nem voltak nanobot, de a katonák ugyan úgy halhatatlanok voltak mint itt Vin. Vin is meghal majd nyomnak egy restartot, a Tökéletes katonában is ez van. A különbség alapvetően az, hogy a Tökéletes katonában nem magukat rakták rendbe mint itt, hanem kellett egy technikus csapat hozzá meg hűtő. Az is tetszett, bár már akkor sem volt az a hű de nagy film. Elsőre Vin filmje sem tűnik rossznak, de nem is lesz olyan hű de jó sztem.