Szekeres Viktor

Egészen jónak tűnik Vin Diesel új képregényfilmje - itt a Bloodshot előzetese

Vannak előzetesek, amiket nem érdemes megnézni, elég elhinni róluk, hogy jók.

Megérkezett Vin Diesel új filmjének, a Bloodshot című képregény-adaptációnak az első előzetese, és ahogy arra számítani lehetett az alapanyag miatt is, egészen ígéretesnek tűnik. Azt tudtuk, hogy a sztori kifejezetten érdekes, de most kiderült, hogy a látványra sem panaszkodhatunk majd, ha elmegyünk moziba. (A film Amerikában február 21-től lesz látható.)


A fenti trailerrel egy gond van csak, ellövi a történet első komoly csavarját, ami a kiadott alapsztoriban sem szerepel, így aki maradéktalanul akar szórakozni, annak érdemes vakon bevállalnia a filmet, aminek a további szereplői Diesel mellett Toby Kebbell, Sam Heughan, Eiza Gonzalez, Michael Sheen, Talulah Riley és Alex Hernandez lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  A film forgatása több, mint egy évvel előzi meg a képregény első fözetének a megjelenését. Feltételezve, hogy a forgatókönyv fejlesztése még ezt is megelőzi egy évvel, nem valószínű, hogy a képregény született először (mert például az sem szokás, hogy mondjuk a havi megjelenésű képregények jóval korábban készülnek, mint a kiadás). De persze biztosan semmit sem lehet kijelenteni...
 • zetortraktor #3
  Inkább fordítva, nem? A képregény mégiscsak hamarabb készült. Vagy nagyjából ugyanakkor, mint a film szkriptje is. Nem mintha bármit is számítana, nyilván függetlenek voltak egymástól, mint ahogy az is tény, hogy a 70-es években is voltak hasonló témával rendelkező regények.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.10.22. 10:13:11
 • BrockSamson #2
  Erdekes, mert a kepregenyben nem igy nez ki Bloodshot. Na mindegy, remelem siker lesz es kapunk egy Toyo Harada vagy egy X-O Manowar filmet.
 • grobs #1
  Universal Soldier remake? :) Egy esős szombat délután tea mellé jó lesz.