Szekeres Viktor

Nemsokára elkezdhetik forgatni Dwayne Johnson képregény-filmjét

Júliustól foroghat a Black Adam.

Rég hallottunk konkrétumokat a Black Adamről, mely Dwayne Johnson egyik szerelemprojektje, amit több, mint tíz éve próbál összehozni, de úgy tűnik, hogy nem fog eltűnni a süllyesztőben, ugyanis a színész Twitteren egy rajongójának azt írta, hogy júliusban elkezdődhet a forgatás.

A korábbi infók szerint a többek között Shazam ellenlábasának számító karakterről szóló történet forgatókönyvét Adam Sztykiel írhatja, aki eddig leginkább komédiáiról volt ismert, hiszen ő készítette az NBC-re az Undateable-t, ami itthon Megdönthetetlen címmel volt látható, valamint még olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint az Alvin és a mókusok: A mókás menet, A boldogító talán, illetve a Terhes társaság, de ő írta meg a Családi üzelmek 2-t is. A rendező az a Jaume Collet-Serra, aki nemrég rendezte Johnsont a Jungle Cruise során.

Teth-Adam of Kahndaq, azaz Black Adam karaktere először a Marvel Family első számában jelent meg 1945-ben, és mindvégig rosszfiú, illetve antihős maradt. A karakternek Shazamhoz hasonló képességei vannak, tud repülni, erős, agilis, képes manipulálni a villámokat és varázsol is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!