Szekeres Viktor

Újabb keményen Oscar-gyanús film kapott előzetest

Megérkezett a Marriage Story előzetese.

Vannak filmek, amikről azonnal lerí, hogy ha mást nem, színész Oscar-jelölést biztosan kapni fognak. Ilyen a Marriage Story is, ami a Netflixre érkezik. Bár, mint ismert, tavaly a Netflix kénytelen volt beadni a derekát az amerikai filmes akadémiának, és moziban is levetíteni az Oscar-díjra legesélyesebb filmjeit, hogy azok jelölhetőek lesznek, és idén is ez a helyzet, a platform az elismerések miatt enged a nyomásnak, és nem csak azoknak kínálja alkotásait, akik előfizetnek a szolgáltatásra.


Fent megnézhető az Adam Driver és Scarlett Johansson főszereplésével készített alkotás új előzetese, melyet annyira kiemelten kezel a Netflix, hogy nem is saját YouTube-csatornáján mutatott be, hanem Ellen DeGeneres napközbeni talkshow-jában.

Persze a filmnek nem ők az igazi sztárjai, hanem a rendező, Noah Baumbach. A rendező korai komédiái (Seggünkön az élet, Mr. Jealousy, Highball) ugyan még nem arattak zajos kritikai sikert, de a 2005-ös A tintahal és a bálna meghozta az áttörést számára. Ezt követte a Margot az esküvőn, majd a Greenberg, és egy ugyancsak nagyon magasan értékelt alkotás, a Frances Ha. Legutóbbi filmjei A 40 az új 20, az Amerikai álomlány, valamint a The Meyerowitz Stories (New and Selected) voltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!