Szekeres Viktor

Megvan a John Wick testvérfilmjének rendezője

Len Wiseman rendezheti a Ballerinát.

A Deadline értesülései szerint Len Wiseman (Underworld, Total Recall, Live Free or Die Hard) lesz a Ballerina rendezője. A filmes híreket követők minden bizonnyal emlékeznek arra, hogy ez a film lesz a John Wick női főszereplős spinoffja. A Lionsgate stúdió alkotása egy fiatal, feltörekvő forgatókönyvírótól érkezik, egy bizonyos Shay Hattentől, akinek legutóbbi forgatókönyve, a Maximum King a szkriptes feketelistán kötött ki, mely a legjobb, megvalósítatlan forgatókönyveket tartalmazza.

A két film között a kapocs igazából a stílus, valamint a közös univerzum lenne - az univerzumépítés manapság nagyon divatos, ezt nyilván nem kell részleteznünk. A The Hollywood Reporter pár éve arról számolt be, hogy a Ballerina afféle Nikita-szerű film lenne, melynek középpontjában egy fiatal bérgyilkosnő lenne, aki bosszút esküszik azok ellen, akik végeztek családjával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Ez kuka. Len Wiseman hivatkozott filmjei szarok, a forgatókönyvírónak meg ezek szerint van egy legjobb bejegyzése a szarok listáján. :)
    Követelem, hogy a Nikitának és a Micsoda nőnek készüljön nemcserés rebúttya!
  • Ender Wiggin #1
    Már a harmadik filmben is idegesítő volt, hogy bár John Wick a címe, hosszú perceneken át azt kellett nézni, hogy Sofia hogyan aprítja teljesen nevetségesen a kétszer akkora faszikat... De természetesen meg kell lovagolni a férfifőszereplővel sikerre futott filmet, és muszáj női változatban is kierőlködni. Más kérdés, hogy a szinopszis ezerszer lejátszott klisé... Egyébként nem csak az univerzum a kapocs, mert a balettintézet konkrétan szerepelt a filmben is...