Szekeres Viktor

Megvan a Star Trek: Picard magyar premierdátuma

Új infók érkeztek a Star Trek: Picard című scifi sorozatról.

Az NYCC-n elég sok minden elhangzott a Star Trek: Discovery után indításra kerülő új Űrszekerek-sorozatról, a Star Trek: Picard-ról, azonban az egyik legfontosabb infó az volt, hogy a széria premierje az amerikai CBS All Access platformon január 23-án lesz, ami azt jelenti, hogy itthon is azon a napon fog felkerülni a sorozat első része az Amazon Prime kínálatába, ugyanis utóbbi platform vette meg a széria globális jogait.

A sorozat további főszereplői Patrick Stewart mellett Alison Pill, Harry Treadaway, Isa Briones, Santiago Cabrera, Michelle Hurd és Evan Evagora lesznek. Az első két részt Hanelle M. Culpepper rendezte, a 3-4. epizódot pedig a Star Trek-ikon Jonathan Frakes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ostoros #6
  Egy pillanatig nem vettem észre, hogy te írtad ezt a hozzászólást. Majdnem elhittem, hogy lehet némi alapja... de szerencsére még időben észrevettem, hogy ki vagy...
 • zetortraktor #5
  Csak ugye neked sincs sok közöd a Star Trekről a múltkoriak alapján. És a legviccesebb, hogy nekem sincs, mégis nullaközzel tudok legalább 4 vagy 5 dolgot felsorolni, amiben köze van a Discoverynek a Star Trekhez. És aki ért hozzá velünk ellentétben, az további több tucatot is. De ugye mindenki másban keresi a hibát előbb, és nem sajátmagában.
 • NEXUS6 #4
  Én végig néztem mindkét évadot. Fájdalom volt.
 • quatlander #3
  Annak én az első két részét néztem meg, tovább nem bírtam. Itt az is szerencsés lesz, hogy előszedik Data-t és Hétkilencedet. Remélhetőleg nem csak egy-egy epizód erejéig.
 • Zulu12 #2
  Remélem, hogy nem cseszik el úgy mint a Discovery-t aminek köze sincs a Star Trek-hez...
 • quatlander #1
  Szuper!!!