Szekeres Viktor

Remek előzetest kapott Clint Eastwood új filmje

Megérkezett a Richard Jewell előzetese.

Már a témaválasztáskor tudtuk, hogy Clint Eastwood filmje nagyot szólhat, és a Richard Jewell első előzetese minden várakozásunkat beteljesítette. Az eredetileg The Ballad Of Richard Jewell címen futó alkotás a Fox és a Disney filmje lesz, amit már 2015-ben meg akart rendezni Eastwood, de akkor zsákutcába futottak a próbálkozásai.


A film alapját Marie Brenner 1997-es Vanity Fair-cikke, az American Nightmare: The Ballad of Richard Jewell adja, ami egy ártatlan biztonsági őrről szól, aki több életet is megmentett az 1996-os atlantai olimpiai robbantások idején, s akit később azzal vádoltak, hogy részt vett a merényletek kitervelésében. Pár éve Jonah Hill játszotta volna el a főszerepet, Leonardo DiCaprio pedig az ügyvédje lett volna, aki segítette volna neki abban az időben, amikor a média terroristának állította be. Helyettük Paul Walter Hauser és Sam Rockwell szerepel majd a Billy Ray szkriptje alapján készített alkotásban, valamint Kathy Bates, Jon Hamm és Olivia Wilde.

Eastwood filmjei a közelmúltban váltakozó anyagi sikerrel kerültek bemutatásra a mozikban. A 2014-es American Sniper csak Amerikában 350 millió dolláros bevételt ért el, viszont például a tavaly bemutatott The 15:17 to Paris (aminek a premierje ki lett emelve a 2017-es díjszezonból), csak 36 milliós bevételt produkált Amerikában. A kettő között 2016-ban a Sully 125 millió dollárt termelt hazájában. Legutóbbi filmje, A csempész (The Mule) remekül teljesített, hiszen Amerikában 104, a világ többi részén pedig 68 millió dollárt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!