Szekeres Viktor

Magyar előzetest kapott az Álomnagyi

Megérkezett az Álomnagyi előzetese.

Minden évben akadnak olyan francia komédiák, amik nagy sikert aratnak itthon, azonban előre nem nagyon lehet sejteni, hogy melyik előzetesei győzik meg nagyobb számban a potenciális mozizókat itthon. Lehet, hogy idén az Álomnagyi fut be? Íme a C'est quoi cette mamie?! eredeti címre hallgató film szinkronizált trailerje.


A film hivatalos, magyar nyelvű szinopszisa: "A hét féltestvérből álló szedett-vedett társaság, két évig boldogan élnek együtt tágas lakásukban, de a nyári vakáció idejére, ki kell költözniük otthonukból. Különböző szülőkhöz kerülnek. A legfiatalabb, a kis Gulliver a tengerparton élő nagymamájához.
A különc Aurore azonban nem éppen átlagos nagyi, ahelyett, hogy vigyázna unokájára, szívesebben bulizik. Ezért aztán a fiú féltestvérei elhatározzák, hogy Gulliver megmentésére indulnak, és kezdetét veszi egy újfajta családi forradalom.
Aurore nagyi már teljesen meg volt róla győződve, akadályok nélkül élvezheti az élet örömeit, amikor megjelenik ajtajában ez a hét nem mindennapi gyerek, hogy rendet teremtsen…
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!