Szekeres Viktor

Ezúttal két gyenge Joker-plakát érkezett

Legutóbb két remek Joker-plakátot láthattunk, most kiadták a resztlit is.

Nem minden plakát sikerülhet jól, a Warner stúdió azonban nyomni kényszerül a hatalmas sikernek és Oscar-jelölésre esélyes Jokert, így minden elkészült anyagot kirak a filmhez, és most erre a két plakátra került sor.

Klikk
ide! Klikk
ide!

Sokak számára meglepő lehet, hogy Oscar-jelölésről beszélünk egy képregény-film kapcsán, de nemrég kiderült, hogy komolyan kell kezelni az Oscar-zsizsegést, mert a film elvitte a velencei filmfesztivál fődíját, ami nagyjából fix nominációt biztosíthat neki az aranyszoborért zajló küzdelemben. Tavaly előtt az Arany Oroszlán díjat a A víz érintése szerezte meg, tavaly pedig a Roma - mindkét film Oscar-jelölt lett, előbbi pedig a fődíjat is megkapta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • csigafi #5
  2013-as kimutatás 2001 és 2013 között vizsgálta a nyertes filmeket és nettó hárommilliós bevételnövekedést regisztráltak, ami, ha figyelembe vesszük, hogy a győztes filmet milyen költséggel promótálják a gála után, nagyjából egy fillér pluszt sem jelenthet, de erről a stúdiók előszeretettel hallgatnak. Arról sem beszélnek, hogy maga az Oscar-kampány mennyibe kerül pedig elég komoly összegekről van szó, amiket 90 százalékban hirdetésre költenek azokban a szaklapokban, amiket az Oscar-szavazók olvashatnak (Variety, Hollywood Reporter) és óriásplakátokra – ez nem ritkán 5, de akár 10 millió dollárt is jelenthet.

  https://www.portfolio.hu/gazdasag/20170225/ki-keres-a-legtobbet-az-oscaron-es-mennyit-hoz-a-magyar-filmeseknek-244579
  Utoljára szerkesztette: csigafi, 2019.09.26. 04:27:34
 • Ender Wiggin #4
  a te agyadban lezajló folyamatokra meg pszichiátert javasolnék...
 • zetortraktor #3
  Igazából ebben a gyíkemberes süsüzésekben mindig az az érdekes, hogy vajon miért kezd el valaki konteókban gondolkodni. Vajon azért, mert nem az nyer, akit ő szeretne? De vajon miért kéne az Oscaron annak nyernie, ami nekem bejön a legjobban, ha egyszer nem én szavazok. Szóval én kíváncsi lennék a konteósok agyában lezajló folyamatokra, hogy mik vezetnek addig, hogy komolyan elkezdenek gyíkemberekben hinni?
 • zetortraktor #2
  Igen, akinek meg nincs, annak nincs pénze, és nyilván olykor azért nyernek kis stúdiók. Ennyire ne legyünk már tudatlanok... Ha ennyire egyszerű lenne a dolog, ahogy Móricka elképzeli.

  "megtudja e venni vagy sem. "

  Mert vannak olyan stúdiók, akiknek nincs elég pénze rá?:) Ez nagyon baba elképzelés.

  Most lelőjem a poént? Az Oscar előtt van vagy 100 díjátadó. És az Oscaron ugyanaz a pár film van jelölve szinte kivétel nélkül, ami azokon a díjátadókon. Mire egy film Oscart nyer, előtte több tucat díjátadót is megnyer. Az Oscar mondhatni csak egy összesítése a korábbi díjaknak. Nyilván mindenki fújhatna rá, ha arról lenne szó, hogy valami meglepetésfilm viszi haza a díjat, de nem ez szokott történni, hanem olyan nyer, amin senki nem lepődik meg. Ha a bozontos hajú összeesküvés-elmélet hívőknek igazuk lenne, akkor nem kéne valami gazdag meglepetésfilmet kihozni győztesnek, és nem olyat, ami egyébként is nyerne, ha senki nem fizetne semmit?

  Tudom, hogy észérvekkel nem lehet azt meggyőzni, aki hinni akar a gyíkemberekben, de azért megpróbáltam. Ld. tavaly a Green Book, nyert Golden Globe-ot, nyerte az American Film Institute díját, bukta a Baftát (mert azt a nagy vetélytárs, a Roma nyerte), nyerte a Boston filmfesztivált, és még sorolhatnám, ott az IMDB. Ki az a hülye, aki fizetne azért, hogy egy tuti győztes film nyerjen?:)
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.09.25. 10:46:28
 • csigafi #1
  Oscar? Úgyan már manapság akinek pénze van az megveszi magának az Oscart ma már ez egy üzlet aki többet ad érte az kapja meg, ennyi. Itt már nem a produkció számít ha nem hogy megtudja e venni vagy sem.