Szekeres Viktor

Álom doktor - itt az új előzetes magyar nyelven

A Doctor Sleep második trailerje is szinkronizálásra került.

Bővelkedhetünk a Stephen King-adaptációkban mostanság. Nemrég láthattuk az AZ második részét, a Netflix napokon belül bemutatja A magas fűbent és novemberben az Álom doktor is megérkezik. És akkor még nem is beszéltünk a sorozatok világáról, ahol egy ideje már fut a Mr. Mercedes harmadik szezonja, és a Castle Rock második évad is indulásra készen áll. Most a Doctor Sleep kapott egy új, magyarul beszélő trailert.


A filmet forgalmazó Intercom a következő szinopszist adta ki a filmhez: "A ragyogás nem múlik el. A kisfiú, aki túlélte mindazt, amit apja művelt vele és családjával a magányos Szépkilátás Hotelben, felnőtt – de viseli az egykori traumák nyomát. Miután nagy nehezen kiverekszi magát az alkoholizmusból, egy hospice-házban talál munkát, ahol halálukra váló ápoltjai Álom doktornak becézik.
Danny Torrance (Ewan McGregor) tudja magáról, hogy különleges erők laknak benne. És ezek akkor támadnak fel, amikor találkozik egy lánnyal, aki az övéhez hasonló képességgel rendelkezik, csak sokkal erősebbel.
És a régi szellemek és a régi félelmek visszatérnek. A ragyogás erősebb, mint valaha…"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!