Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik az egyik legnézettebb magyar tévésorozat

Harmadik évada is lesz a Drága örökösöknek.

Töretlen a sikere az RTL Klub telenovellájának, a Drága örökösöknek, és a csatorna már most, a 2. évad elindulása után pár héttel jelezte, hogy igényt tart a napi széria harmadik szezonjára - a következő nyolcvanegynéhány rész természetesen csak 2020-ban kerülhet képernyőre.

Az első véad 81 részének főműsoridős adásainak átlagos közönségaránya a 18-49 éves korcsoportban 20,1% volt, ezzel A mi kis falunk mögött a széria a második helyet szerezte meg az idei első fél éves nézettségi toplistán. A folytatásra nem sokkal esett vissza csak a nézettség, de a Drága örökösök esetében az sem elhanyagolható, hogy az RTL Klub atöbbi csatornáján ismételni is tudja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #5
    A mi kis falunk az legalább humoros (hiteltelenül mutatja be a vidéki életet, de humoros). Ez meg nem humoros és hiteltelen... Ez egy vidéki barátok közt, se több, se kevesebb.
  • ostoros #4
    Egy rakás szar...
  • pddchris #3
    Zsenális a sorozat!
  • takysoft #2
    A Mi Kis Falunk sikere után (mármint személyesen nálam, mert tetszett), adtam esélyt ennek is.
    Elkezdtem nézni, de igen hamar kiderült, hogy ebből minden nap van egy kisebb rész.

    Ez iszonyú sok időt vesz el... le kellett tenni róla, mert sajnos a félelmeim is beigazolódtak.... a sorozat lapos. megnézel belőle 1 órányit, és kb semmi se történik benne. Húzzák, mint a rétestésztát, és volt olyan epizód, aminak a teljes cselekénye kb 2 mondat volt.

    Ez lehetett volna jó... tényleg...
    De nem lett.... mert kell a reklámidő....
  • Bulics #1
    Ez rettenetes....