Szekeres Viktor

Nemsokára kezdődik a Gesztenyeember forgatása

Tévésorozat lesz A gesztenyeemberből.

A Netflix a The Rain után újabb dán sorozatot rendelt be. A 6 részes The Chestnut Man készítője az a Søren Sveistrup lesz, akit legjobban itthon a The Killing című krimi eredetijéül szolgáló, itthon Egy gyilkos ügy címen sugárzott Forbrydelsen kitalálójaként ismerhetünk. Sveistrup a 6 részes szériát saját regénye alapján fogja megírni.

Az itthon A gesztenyember címen kiadott könyv hivatalos fülszövege a következő: "Hátborzongató pszichothriller a GYILKOSSÁG - THE KILLING filmsorozat szerzőjétől.
Koppenhága külvárosban egy csendes októberi reggel a rendőrség egy fiatal, egyedülálló anya holttestére bukkan, akit brutálisan meggyilkoltak és megcsonkítottak: a nőnek levágták az egyik kezét, és a feje fölé egy kis gesztenyéből készült babát lógattak.
Az ügyet Naia Thulin, az ambiciózus fiatal detektív kapja. A partnere Mark Hess, a lelkileg kiégett nyomozó, akit nemrég rúgtak ki az Europolból. A nyomozók felfigyelnek a titokzatos, gesztenyéből készült figurára, ami elvezeti őket egy korábban eltűnt személyhez: a megtalált holttest Rosa Hartung politikusnő tizenkét éves lánya. De a Hartung-ügyet már rég lezárták, a mentálisan beteg férfi, aki anno bevallotta a gyilkosságát, már rács mögött van.
Ám nem sokkal ezután egy másik nőt is meggyilkolnak, és a gyilkosság helyszínén ismét felbukkan a kis gesztenyeember. Thulin és Hess gyanítja, hogy kapcsolat van a Hartung-ügy és a meggyilkolt nők között. De mi lehet az? Nincs sok ideje a nyomozóknak, Thulin és Hess gyakorlatilag versenyt fut az idővel, mert egyre valószínűbb, hogy sorozatgyilkosról van szó, aki korántsem fejezte be ámokfutását..."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!