Szekeres Viktor

Az év legnehezebben megjegyezhető magyar címét kapta a Harley Quinn-mozifilm

Ember legyen a talpán, aki megjegyzi az új DC-film címét.

Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű magyar címe a Harley Quinn Suicide Squadból megismert karakterét középpontba állító filmnek, ugyanis már az eredeti angol titulus is elég hosszú: Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Ettől még kíváncsiak voltunk, hogy mit találnak ki a hazai filmforgalmazó szakemberei, és nem kellett csalódnunk.

A Warner február első hetében bemutatásra kerülő képregény-adaptációját itthon Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) címen kell majd keresni a mozikban. A filmet Amerikában egyébként egy kifejezetten szabadnak mondható hétvégén mutatják be, hiszen mindössze egy film van akkorra belőve, a Peter Rabbit 2, azaz a Nyúl Péter 2, ami egy egészen másféle közönséget céloz meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #4
    Hát ez fasza, így elsőre nagyon tetszik.
  • nlght #2
    A legtöbb képregényfilm mocsokszar mostanában, pedig szeretem a műfajt, de valahogy mindegyik a léc alatt zúg el... amikor a film ellentmond az előzmény részleteknek, logikának és/vagy szarok a dialógusok közben a CGI-re helyezik a hangsúlyt (már ahol nem kúrják el azt is)

    Aki over-the-top élményre vágyik a témában és képes angolul olvasni, akkor annak ajánlom: Worm by Wildbow (freebook, guglizz rá, illetve ha ebook format kell akkor írtak egy algoritmust, a github-ról letölthető amivel át lehet konvertálni: https://github.com/domenic/worm-scraper

    Hosszabb mint a Game of Thrones, 5000+ oldal, de mindent magasan ver ami valaha megjelent a témakörben írott vagy mozi/sorozat formában, mind karakter kidolgozásban, mind sztoriban, vagy akcióban, nagyon magas fordulatszámon pörög a történet, hasonlít egy kicsikét a The Boys című friss sorozatra, de attól sokkal-sokkal jobb.
  • Zombee #1
    Miért érzem azt, hogy ez mocsok szar lesz...