Szekeres Viktor

Az oroszlánkirály már minden idők hetedik legsikeresebb filmje

Nem semmi, amit az új Lion King véghez visz.

Amerikában a hosszú hétvégén a becslések szerint újabb 9 millió dollárral növelte a bevételét a The Lion King, ami remekül jelzi, hogy a nézőknek komoly igénye van a klasszikus animációk ilyesfajta feldolgozására. A film amerikai bevételei így már 523 millió dollárnál tartanak, így az országban a film bevétel tekintetében jelenleg minden idők 13. legsikeresebbje.

Nemzetközileg sem kisebb siker Az oroszlánkirály, csak az Amerikán kívüli bevételek alapján (1,04 milliárd dollár) minden idők hetedikje, és ugyanez a helyzet a világbevételek esetében is. A film a napokban előzte meg a 2012-es A bosszúállókat és szerezte meg a hetedik helyet 1,56 milliárd dollárral. És jó eséllyel itt is fogja befejezni pályáját, hiszen a jelenleg 1,67 milliárd dollárral hatodik Jurassic Worldöt már elég nehéz lesz utolérnie.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gombabácsi #3
    a drog meg a részegség is sok embernek okoz "örömet"...
  • zetortraktor #2
    Valahol vicces látni, hogy olyasmi, ami sok embernek, főleg gyereknek okoz örömöt, egyeseket mennyire irritál. Ez persze egyfajta személyes nyomor leképezése, amikor valaki nem képes örülni más örömének. És a legjobb az egészben, hogy csak fortyognak és semmit sem tehetnek ellene. Pedig ezt a belülről feltörő kínzó fájdalmat valahogy meg kéne szüntetni.
  • gombabácsi #1
    a sátánmikiegér újabb ipari terméke