Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Titans folytatása

Szeptember első hetében folytatódik a Titans.

Szeptember hatodikán folytatódik a DC Universe szolgáltatónál a Titans a második évaddal, és ehhez érkezett most a korábbi kedvcsináló teaser után végre egy teljes előzetes is. A készítők Akiva Goldsman mellett Greg Berlanti és Geoff Johns, a sorozat pedig Dick Graysonról szól, aki egy fiatal, jövőbeni szuperhős csapat élére állna.


Graysont, azaz Robint, a majdani Nightwinget Brenton Thwaites alakíthatja, de a főhős csapatában több ismert hős is benne lenne: Hawk (Alan Ritchson), Dove (Minka Kelly), Raven (Tegan Croft), Starfire (Anna Diop) és Beast Boy (Ryan Potter). Itthon a sorozatot a Netflix kínálatában érhető el magyar szinkronnal és felirattal.

A 2. évadba jó pár új szereplő fog érkezni, például Joshua Orpin (Conner Kent/Superboy), Esai Morales (Deathstroke), Chella Man (Jericho Wilson), Chelsea T. Zhang (Rose Wilson, alias The Ravager), Iain Glen (Bruce Wayne), Natalie Gumede (Mercy Graves) és Drew Van Acker (Aqualad).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    A rajzfilm az a tini titánok, az inkább gyerekeknek van, és tényleg jó. De ez sima titánok, és valóban komolyabb, manapság menő módon darkosabb, korhatárosabb, szóval érthető, ha valakinek nem jött be, aki a tini verziót kedveli. Itt nincs negyedik falazás, csak vért köpnek folyton.
  • Ender Wiggin #1
    A rajzfilm a kedvencem, utána ez az élőszereplős izé nagyon nagy csalódás...