Szekeres Viktor

Az első kép az új Penny Dreadful-sorozatból

Elkezdődött a City of Angels forgatása.

Elkezdődött a Penny Dreadful: City of Angels forgatása, és máris láthatunk belőle két szereplőt teljes menetfelszerelésében. Egyikük Nathan Lane, másikuk pedig Daniel Zovatto, aki a főszereplője a Penny Dreadful spinoffjának, vagy ha úgy tetszik, nem közvetlen folytatásának. Mint ismert, a franchise további bővítéséről az amerikai Showtime csatorna még valamikor tavaly ősz végén döntött.

A sorozat készítője ismét John Logan lesz és bár nem konkrét folytatásról lesz szó a régi szereplőkkel, de ettől még szellemi örökösnek tekinthető az új széria, mely 1938-ban fog játszódni és a helyszíne Los Angeles lesz, ami egyrészt társadalmi feszültségekkel teli város, másrészt elég komolyan át van itatva mexikói-amerikai folklórral. A történet olyan karakterek konfliktusából fog gyökerezni, akik Santa Muertével állnak kapcsolatban, valamint szembenállásukkal az Ördög híveivel.

A Penny Dreadful című horrorsorozat elég népszerű volt annak idején az amerikai Showtime csatornán és mindenkit meglepett, hogy 3 évad után nem folytatták. Már a sugárzása alatt volt szó arról, hogy esetleg spinoffot kaphat a széria, de ez akkor nem realizálódott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!