Szekeres Viktor

AZ 2 és a kőkemény, szinkronizált, 18-as karikás előzetes

Csak nem 16-os lesz az AZ 2.

Amikor a legutóbbi előzetes szinkronos változatát láttunk, ami az It – Chapter Two-hoz, azaz az Az: Második fejezethez készült, kicsit húztuk a szánkat, hogy átlátszó módon 16-os korhatár-karikát előlegeztek meg neki, pedig sejteni lehetett, hogy a Korhatár Bizottság vérvörös színű plecsnivel fogja "jutalmazni" a filmet. És ez így is történt, miként a már a végleges korhatár-megjelölést tartalmazó szinkronos trailerekből kiderül.


Az itthon szeptember ötödikén mozikba kerülő filmnek a hivatalos szinopszisa a következő: "A Vesztesek Klubja legyőzte a kísérteties Pennywise bohócot, túlélte a felfoghatatlan kalandot, tagjai szétszóródtak – felnőttek. De mindannyian tudják, hogy nem hagyhatják maguk mögött a múltjukat. Hiába győzték le a gonoszt, ha az elpusztíthatatlan…
27 évvel később egy telefonhívás ébreszti mindannyiukat: Derryből keresik őket. Újrakezdődtek a megmagyarázhatatlan eltűnések, a kisváros utcáit és házait ismét hatalmába keríti a rettegés. A Vesztesek hűek egykori fogadalmukhoz: hazamennek, hogy újra szembenézzenek a lisztes képű, festett arcú, kacsázó léptű borzalommal.
"


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!