Szekeres Viktor

Újabb rendezőjét veszítette el az Uncharted-mozifilm

Sokadik rendezőjét veszítette el az Uncharted-film.

Tavaly decemberben arról számolhattunk be, hogy már nem Shawn Levy a rendezője az Uncharted című játék alapján tervezett mozifilmnek, ugyanis a a filmes aláírt Free Guy című Ryan Reynolds-akciókomédiához, így a Sony stúdió új rendező után kell, hogy nézzen. Most arról számolhatunk be, hogy már nem a januárban szerződtetett Dan Trachtenberg a rendezője az Uncharted című játék alapján tervezett mozifilmnek, legalábbis erről értesült a Deadline. Korábban már Joe Carnahan, David O. Russell, Neil Burger és Seth Gordon bicskája is beletört a projektbe

Arról nincs szó egyelőre, hogy Tom Holland kiszállt volna a produkcióból, amiben a fiatal Nathan Drake-et alakítaná. A legutóbbi tervek szerint a film előzményt szolgáltatna a játékokhoz, a sztorija alapjait az Uncharted 3: Drake’s Deceptionből átemelve, de ez az új rendező érkezésével még változhat. A forgatókönyv korábbi verzión előbb Mark Boal, majd David O. Russell, Thomas Dean Donnelly & Joshua Oppenheimer, David Guggenheim és Joe Carnahan dolgozott, míg a legutóbbi változatot Rafe Judkins szolgáltatta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Hát igen, ráadásul karakterben is jobban passzolt volna.
    :(
  • Ender Wiggin #1
    Az teljesen jó volt, amit nNathan Filllionék csináltak. És még a rajongóknak is bejött. Naná, hogy le se szarják a jogtulajdonosok.