Szekeres Viktor

Új Ad Astra-előzetes: Brad Pitt űrscifije még mindig biztatónak tűnik

Ilyen lesz az Ad Astra.

Filmrajongók minden bizonnyal nap, mint nap találgatják, hogy mekkora siker lesz az Ad Astra című scifi, illetve, hogy siker lesz-e a film, aminek Brad Pitt az egyik főszereplője. A folyton halasztott alkotáshoz most új előzetes érkezett - kérdés, hogy pusztán a reklám alapján lehet-e következtetni a várható jegyeladások mértékére?


A rossz nyelvek szerint a Fox stúdió nagyon szabadulni akart a scifitől, ezért halasztotta folyton a premierjét, de úgy tűnik, hogy végül nem harapott rá másik stúdió, még a Netflix sem. A filmben egyébként Pitt mellett Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Donald Sutherland, Jamie Kennedy és John Finn is kiemelt szerepet kapott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #9
    Akkor inkább úgy mondom, a filozófiát kihagynám belőle, tőlem az távol áll.
  • NEXUS6 #8
    Bocs nekem nem jött át, hogy a ST-t most negatív, vagy pozitív példának hoztad fel. XD
    Én mondjuk végig néztem majd az összes sorozatot, de a szeksszel, intrikákkal jobban el vannak foglalva, mint a tudománnyal, amit amúgy jól hangzó teknohalandzsával helyettesítenek.

    Az Interstellarban megpróbáltak valami igazi sci-fi szintre emelkedni, ami azért becsülendő. Mondjuk egy Lem fémjelezte szintig azért sajna nem sikerült.
  • Yagami #7
    Na de na...Zombee, te azért nem vagy agyhalott ahogy az évek során láttam.
    Miért, szerinted mi az istenről szól az egész minket körülvevő univerzum, ha nem a létezésről?
    Mire szeretnél választ kapni egy sci-fi-ben? Általában azért a legtöbb meg van tömve tudományos dolgokkal is, még ha nem is részleteiben.
    Egy Star Trek az Star Trek (based on fiction of course), ettől még van létjogosultsága egy Interstellar-nak is, pláne azzal az üzenettel, amiről tényleg szól/hat/ az egész létezés.
    Utoljára szerkesztette: Yagami, 2019.08.23. 11:21:06
  • Ellaberin #6
    Nyugodtam megnézheted, amit körbe akart magyarázni az pont nem sikerült neki. :D
    Ellenben a képi, hangbeli hatások nagyon jól sikerültek, bár sztem egy kicsit hosszú lett. De ez a saját meglátásom.
  • Zombee #5
    Pont emiatt nem vagyok hajlandó az Interstellart sem megnézni. Egy sci-fitől nem a létezés értelmére és hasonló sületlenségekre akarok választ kapni, az messze nem a tudomány területe.
  • Gabbbbbbbbbbbb #4
    Egy elég komoly audiovizuális élmény volt, emiatt már megérte elmenni megnézni..
  • NEXUS6 #3
    Hát hasonló a véleményem az Interstellarról, ami annyira akart mondani valamit olyan erőltetetten, hogy a zuniverzum legnagyobb ereje a szeretet, hogy az erőlködésnek egy hangos artikulált fingás lett a vége. De egy nagyon jó fingás! XD

    Én inkább attól félek ezzel a mostani produkciózással kapcsolatban, hogy csinálnak egy látványos másfél órás akciózuhatagot, aminek sefülesefarka.
    De nekem se legyen igazam. :)
  • KoLaMan #2
    Ne legyen igazam, de érzésem szerint igazi művészi, unalmas bő két óra lesz ebből, hatalmas kritikai sikerrel, és Oscar jelölésekkel. Amolyan Interstellar életérzést adó mű, amit majd illik lesz dicsérni.
  • NEXUS6 #1
    Várós, igazi HC sci-finek néz ki! XD

    Sajnos pont ezért valszeg bukta lesz. :(