Szekeres Viktor

Sorozat lehet A zsenikísérletből

James Patterson újabb könyvéből lehet tévésorozat.

Az Imagine Kids & Family megvásárolta James Patterson és Chris Grabenstein könyvének, a Max Einstein-nek a tévésorozatos adaptációs jogait, hogy animációs szériát fejlesszen belőle. Egy sorozat fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy elkészül egy pilotepizód forgatókönyve, azonban mivel egyelőre csatorna nincs a projekthez csatolva, így a szkripttel elkezd házalni a gyártó, hátha talál rá vevőt, amely berendel belőle egy pilotot, vagy esetleg egy teljes évadot.

Az itthon A zsenikísérlet címen ismert könyv hivatalos fülszövege a következő, ha valakit érdekelne, hogy miről szólna a széria: "Max Einstein átlagos tizenkét éves lány; meghekkeli a New York-i Egyetem rendszerét, hogy bejárhasson az órákra, villámsakkpartikat játszik a parkban, mindenfélét feltalál, hogy segítsen a hajléktalanokon. Ja, és rendszeresen beszélget Albert Einsteinnel. Csupa átlagos dolog, ugye?!
Egy nap azonban felkeresi egy rejtélyes szervezet, amelynek az a küldetése, hogy a tudomány segítségével megoldást találjon a világ legnagyobb problémáira. Maxnek a legkülönbözőbb helyekről érkező fiatal zsenik csapatával kell a Föld legtávolabbi zugaiban élőkön segítenie. Hacsak a Cég nevezetű gonosz társaság meg nem előzi őket...
Max Einstein korunk igazi hősnője, akire még az olvasók generációi fognak példaképükként tekinteni!
""

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!