Szekeres Viktor

Nem folytatódik tovább a Krypton

Nem nézték elegen a Syfy DC-sorozatát.

A Krypton nem kapta meg a 3. évados berendelését. Az amerikai Syfy csatorna úgy döntött, hogy jövőre nem kívánja folytatni a Superman szülőbolygójáról, illetve annak történetéről szóló sorozatot, ezért a héten finálézó szériát megszüntette. Az utolsó rész lineáris, "élő" nézettsége 350 ezer fő volt, aminél talán még itthon is többen néznék a sorozatot, ha a TV2 vagy az RTL Klub adná esténként.

A Krypton nagyjából 200 évvel Az acélember történései előtt játszódott, és a kezdetekben úgy kezelték, mintha történelmi dráma lenne. A sorozat főszereplői Georgina Campbell, Cameron Cuffe, Elliot Cowan, Ann Ogbomo, Rasmus Hardiker, Wallis Day, Aaron Pierre, Ian McElhinney és Shaun Sipos voltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Flamer #3
  hat.. azt nem ertem, hogy miert nem tudjak lezarni az evadokat normalisan.
  faja hogy kapott egy kaszat, de felbehagyjak az egeszet.
  ilyenkor legalabb adnanak 1-2 reszt vagy roviditett evadot, de ez egy igy megfosabb..
 • kalapos01 #2
  Ilyenkor vagy az van, hogy egy sorozat nagyon butává válik, vagy túl okos lesz egyeseknek, és hülyének érzik magukat a nézése közben, és ez dühíti fel őket. Kérdés, hogy itt melyik történt. Én nm nézek ilyesmiket, ezért is érdekel, hogy más meg tudja-e erősíteni a lenti kommentet, vagy a második eset forog fenn.
 • Relixo #1
  "Nem nézték elegen a Syfy DC-sorozatát. "
  Persze,hogy nem... átment totál retardáltba a sorozat. Az első évad jó volt a második meg valami csökkent képességű gyerekeknek készült, nem is néztem a 4. résznél tovább annyira gáz volt. Nem is értem mit képzeltek....