Szekeres Viktor

A 2. évadával befejeződik a Star Wars-tévésorozat - itt az új előzetes

Megérkezett a Star Wars Resistance 2. évados trailerje.

A Disney bejelentette, hogy a tavalyi, Star Warsos tévésorozata, a Resistance október hatodikán folytatódik a tévében, és ezt egy előzetessel meg is támogatta. Ezt követően a rossz hír is kiderült, miszerint ez a szezon egyben az utolsó is lesz.


A sorozat első szezonjának története a Star Wars: The Force Awakens, azaz Az ébredő Erő eseményei előtt játszódott, a középpontjában pedig egy, az Ellenállás által beszervezett ifjú pilóta volt, egy bizonyos Kazuda Xiono, akit egy szigorúan titkos küldetéssel bíztak meg, hogy kémkedjen az Első Rend növekvő fenyegetése kapcsán. A folytatás Az utolsó jedi és a Skywalker kora, azaz The Last Jedi és a The Rise of Skywalker között fog játszódni, és a tervek szerint felvezeti majd a decemberi mozifilmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #5
  ez retek szar
 • Cyberdog #4
  Én teljes mértékben anime, manga és LN otaku (de nem cosplay-zek és nem gyűjtök anime figurákat ) vagyok. mikor nincs semmi sci-fi (és fantasy) fronton az amcsiknál, a japánokra mindig számíthatok. Most éppen isekai trend van... Az egy kicsit csalódás anime terén, de mangában és LN-ben nagyon jó történetek vannak.
  De sci-fi-ben
  Freedom
  Ergo Proxy
  Vandread
  Kidou Senshi Gundam 00
  Macross Frontier
  Blue Gender
  RahXephon
  de a koreai anime a Wonderful Days is nagyon jó.
  De sorolhatnék még jó néhányat.
  Akinek esetleg sci-fi hiánya van, annak ajánlom, hogy szemezgessen a sci-fi anime szériák közül. Még ha nem is anime fan.

  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.08.16. 17:26:56
 • monk00 #3
  Ez várható volt. Már évek óta sokkal komolyabb animéket lehet készíteni. A japánoktól pl egész komoly, szinte filmszerű animék is kikerültek. Ez a rajzfilm semmivel sem jobb mint a 20-30 évvel ezelőttiek. A mai gyerekeknek már mások az elvárásaik.
 • Cyberdog #2
  Vissza a kezdetekhez... megint.
  Úgy várom már, hogy újra láthassam Anakin és Obi Wan küzdelmeit, mintha nem tudnám, hogy mi lesz a vége.

  A Disney minimalizmusa, kinyírta az SW univerzumot.
  Ha csak emberközpontúságot, és néhány bolygóra redukálódott történeteket akarnak, akkor megvehették volna Mechwarrior (Battletech) univerzum megfilmesítésének jogait. Szeretem azt az univerzumot is, de talán ott nem tűnik fel ez a minimalista törekvés.

  Most komolyan... újra és újra ugyanazon témák és karakterek körül bolyonganak, mint rovarok a lámpa körül este. Megint egy szuperfegyver, megint felrobban (ja és megint olyan sebezhető a gyenge pont, hogy akár egy csecsemő is a végét jelentheti, ha ráönti a tápszerét a vezérlőpultjára).

  Megint egy maszkos ürge, ráadásul szerintem idegesítő is és a színészi játéka közelít a semmilyen felé.
  A következő részben, meg megint menekül a megvert lázadó sereg. Milyen meglepő.
  A lezáró részben megint lesz egy félkész, ámde működő szuperfegyver, ami fittyet hány a fizika törvényeire?

  A Halálcsillag legalább odalibegett a célpont mellé, mire szétlőtte, nem pedig a fél galaxison keresztül küldött egy halálsugarat, ami utána három résszé vált, hogy elpusztítson néhány bolygót. Nos a jó hír, hogy legalább környezetbarát. Napenergiával működik.

  Ez kb. így nézne ki a valóságban.
  - Jaaaj! Az Első Rend egy halálsugarat lőtt ki felénk?
  - Miii!? Építettek egy új Halálcsillagot?
  - Neeem! Egy 60 ezer fényévre lévő bolygót alakítottak át szuperfegyverré!
  - Hogy mi? 60 ezer fényév...? Jól van uraim, itt az idő, hogy előkészítsünk egy akciótervet az elkövetkezendő 60 ezer évre. Kezdetnek már az első évben legyőzzük az Első Rendet...

  Legalább az új sorozatok adtak némi pluszt, mint a Rebels, meg a Resistance. De valaki gondolom leszólt fentről, hogy gyerekek ez túl sok plusz. Vissza az alapokhoz. Legyen még egy hercegnő.
  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.08.15. 22:32:57
 • Ender Wiggin #1
  Ezzel szemben a Klónok Háborúja meg folytatódik... Hurrá.